Συνεργάτες εθελοντές αναζητά ο «Εσταυρωμένος»

Για το «Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας»

«Με ζήλο, αγάπη και ενότητα, συνεχίζονται καθημερινά οι διακονίες των συνεργατών-εθελοντών του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και στον χώρο του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο) -παράρτημα του «Ε»», όπως έγινε γνωστό από το εθελοντικό σωματείο. Όπως τονίζεται, «ο χρόνος που αφιερώνεται στη διακονία αυτή, αλλά και ο κόπος που καταβάλουν (όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες), είναι καθαρή ελεημοσύνη στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Η τάξη που επικρατεί στους χώρους αποθήκευσης και η συσκευασία των διαφόρων ειδών, για τις ανθρωπιστικές αποστολές του «Ε», έχουν κάνει τον χώρο ένα στολίδι για την πόλη μας. Είναι μια ουσιαστική προσφορά της τοπικής μας Εκκλησίας στο ποίμνιό της, αλλά και σε κάθε συνάνθρωπο.
Βεβαίως, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αναζητά και άλλες εθελόντριες για να πλαισιώσουν τις παλαιότερες. Όσες κυρίες επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια του «Ε» θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου ή τον κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο, Αντιπρόεδρο και Διευθυντή του ΚΕ.Δ.Α.Β. Ο χρόνος που θα διακονούν, θα είναι μόνο δύο ώρες την εβδομάδα, από 10:00 πμ. – 12:00 μ.».

Πηγή