Καλεσμένη σε σπιτικό πάρτι; Πώς να μην καταλήξεις overdressed για την περίσταση

0
10

Αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο σπιτικό πάρτι τότε σίγουρα δεν χρειάζεσαι δύο πράγματα: Το ένα είναι να μην είσαι overdressed για την περίσταση, το δεύτερο, φυσικά ακριβώς το αντίθετο, πώς να μην εμφανιστείς πολύ casual. 

Δεν είναι εύκολο να πετύχεις τη χρυσή τομή στο outfit για ένα σπιτικό πάρτι. Από τη μία θες πολύ να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, θες πολύ να φορέσεις εκείνα τα πολύ ψηλά πέδιλα που δεν τολμάς να το κάνεις αν ξέρεις ότι θα πρέπει να περπατήσεις έστω και λίγο στα κακοτράχαλα πεζοδρόμια της πόλης. Όμως το να φορέσεις κι εκείνο το βινύλ φόρεμα που στ’ αλήθεια είναι μόνο για χορό και όχι για να καταλήξεις καθισμένη στις μαξιλάρες της κολλητής σου στο σαλόνι, δεν μοιάζει με την ιδανική επιλογή. 

Το κλειδί εδώ είναι να κρατήσεις μια ισορροπία. Για παράδειγμα μπορεί το outfit να κινείται σε πιο ήσυχους τόνους, αλλά να τα δώσεις όλα στο make up και τα μαλλιά. Μπορείς να διαλέξεις ένα party dress άλλα όχι πχ εκείνο που έχει παγιέτες για να μπορείς να αράξεις και λίγο στον καναπέ προτού το πάρτι απογειωθεί. 

Το ξέρουμε όμως ότι είσαι οπτικός τύπος και όλα αυτά που σου λέμε θέλεις να τα δεις να εφαρμόζονται. Εδώ λοιπόν είναι οι προτάσεις μας για τα ιδανικά looks σε σπιτικό πάρτι.

Σέξι, αλλά άνετη με wide – leg jeans

Minimal style icon με δερμάτινο παντελόνι και λευκό crop top

Classy και άνετη με midi φόρεμα

Διαχρονική με maxi μαύρο πλεκτό φόρεμα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ