Καταγγελία πατέρα θύματος στα Τέμπη: Πήγα Άρειο Πάγο και είπαν «πώς κάνετε έτσι, είναι ένα μικρό ηθικό θέμα»

0
1

Σε νέα καταγγελία προχώρησε γονέας ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, αναφορικά με την αντιμετώπισή του από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη η οποία διερευνά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα τον 27χρονο γιο του, Δημήτρη, αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS ότι όταν τον περασμένο Αύγουστο επισκέφτηκε την εν λόγω εισαγγελέα και της έδειξε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας «πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί», η ίδια του αποκρίθηκε λέγοντας: «Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα».

«Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην Εισαγγελέα του ΑΠ Γεωργία Αδειλίνη), μας υποσχέθηκε ότι, είναι το μέρος φυλασσόμενο, κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε, κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της. Τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης και πρόσθεσε:

«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα. Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει σας καταλαβαίνω… Δεν καταλαβαίνεις τίποτα της λέω. […] Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος κατήγγειλε ότι ανάλογη συμπεριφορά είχε η κα Αδειλίνη και απέναντι στους γονείς των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

«Είπε το ίδιο. “Συνεχίστε τη ζωή σας”» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιο μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Πηγή: avgi.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή