Κινηματογραφική καταδίωξη

Μια απίστευτη καταδίωξη εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, από το Βελεστίνο μέχρι την Τραγάνα: Ένας οδηγός, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, απέφυγε τα μπλόκα της αστυνομίας και πορευόταν αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, επί τουλάχιστον 165 χιλιόμετρα, ενώ όλη η δύναμη της τροχαίας βρισκόταν στο κατόπι του!

Σε όσα διόδια συνάντησε έσπασε τις μπάρες, ενώ εμβόλισε όσα περιπολικά επιχείρησαν να του κλείσουν τον δρόμο. Τελικά οι αστυνομικοί έστησαν οδόφραγμα με φορτηγά στα διόδια της Τραγάνας, με τον άντρα να πέφτει πάνω στα οχήματα και από την σύγκρουση να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας βγήκε στην εθνική οδό στο ύψος του Βελεστίνου στις 7:15 το πρωί, οδηγώντας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αλλά αντίθετα, δηλαδή με κατεύθυνση προς Αθήνα. Επί περίπου δύο ώρες που διήρκεσε η καταδίωξη στην εθνική οδό, περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να τον σταματήσουν, χωρίς αποτέλεσμα. Πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ότι ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μη υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών. Μάλιστα όσες φορές τον πλησίασαν, χτύπησε τα περιπολικά, χτυπώντας τα και από μπροστά και από πίσω, ενώ πετούσε και αντικείμενα – έγγραφα κατά πάσα πιθανότητα – από το παράθυρό του. 
Φωτογραφία από το σημείο που έληξε η καταδίωξη, στην Τραγάνα – Αριστερά το αυτοκίνητο του δράστη

Φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του δράστη, από όπου τελικά απεγκλωβίστηκε νεκρός

 

 

 

Σοβαρές οι ζημιές στα περιπολικά που εμβόλισε ο δράστης

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Με αυτό το αυτοκίνητο οδηγούσε ανάποδα στην Αθηνών – Λαμίας ο δράστης

 

 

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί του έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά. Τρία λεπτά μετά τις 9 το ΙΧ έπεσε πάνω στο μπλόκο προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε 2 περιπολικά και ένα φορτηγό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την σύγκρουση ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίας είναι και ο οδηγός του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για το μπλόκο και ο οποίος την ώρα της σύγκρουσης ήταν πεζός.

Πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν 48 ετών, με καταγωγή από τα Φάρσαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ