Κινητό γραφείο, εξοπλισμένο με προϊόντα Apple αξίας 324.000 δολάρια! [video]

0
52
Κινητό γραφείο, εξοπλισμένο με προϊόντα Apple αξίας 324

Το Living Vehicle Creative Studio, θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί κρυφό πόθο πολλών φωτογράφων και βιντεογράφων. Πρόκειται για ένα κινητό γραφείο, εξοπλισμένο με προϊόντα της Apple, που ο προϋπολογισμός του εξοπλισμού του και μόνο ζαλίζει (324.000 δολάρια), αν και θα έλεγε κανείς πως είναι ένα εύλογο ποσό εάν σκεφτεί κανείς τα όσα διαθέτει.

Αφορμή για τη δημιουργία του στάθηκε η ανάγκη για εργασία σε διαφορετικά μέρη, η οποία είναι μεγάλη σήμερα. Στη ουσία είναι ένα φορητό γραφείο-διαμέρισμα, έτοιμο να ταξιδέψει οπουδήποτε καθώς μπορεί να το ρυμουλκήσει ένα pickup αυτοκίνητο.

Η ενεργειακή του τροφοδοσία γίνεται μέσω του ιδιόκτητου συστήματος LVenergy της εταιρείας, συλλέγοντας την απαιτούμενη ενέργεια, ώστε να επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών του. Πηγές ενέργειας είναι η ηλιακή, μια γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος, η ίδια η γη και μια ακόμη γεννήτρια.

Μιλώντας για την τιμή του το ποσό είναι σχεδόν απαγορευτικό. Η τελική τιμή ενός ρυμουλκούμενου Living Vehicle 2022 ξεκινά από τα 299.995 δολάρια. Όλα τα LV κατασκευάζονται κατά παραγγελία, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης από 10 έως 12 μήνες.

Τώρα, εάν επιθυμείτε την έκδοση LV Creative Studio Mac, προσθέστε επιπλέον 23,995 δολάρια. Και για να είστε προετοιμασμένοι, προσθέστε στα βασικά έξοδα και ένα δυνατό αυτοκίνητο που απαιτείται για τη ρυμούλκησή του LV.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ