Κι ο Αμβρυσσέας Διστόμου έξω από τη Γ’ Εθνική

0
4
Κι ο Αμβρυσσέας Διστόμου έξω από τη Γ’ Εθνική

Σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν ο Αμβρυσσέας Διστόμου στο πεωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά τη νέα σεζόν δεν θα συμμετάσχει, μιας και δεν βρέθηκε η οικονομική φόρμουλα. Έτσι, μετά τη Δήμητρα Ευξεινούπολης και η ομάδα του μαρτυρικού Διστόμου δεν θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι διοικούντες του Αμβρυσσέα Διστόμου με ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν ότι δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες που έκαναν να βρουν βιώσιμη λύση για τον σύλλογο με σκοπό να τον δηλώσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ:
«Mετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και παρουσίας ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ δεν θα συμμετέχει εφέτος στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. Η παρέα των παιδιών που πριν λίγα χρόνια ανέλαβε την ομάδα και από τις τοπικές κατηγορίες ( δύο πρωταθλήματα) την ανέβασε στην Γ’ Εθνική Ελλάδος με εξαιρετική παρουσία κάθε χρόνο, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία έκανε και εφέτος την μεγάλη προσπάθεια να συμμετέχει στην νέα κατηγορία που θα σχηματιστεί γιατί πιστεύουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα είναι διαφήμιση για το χωριό, αλλά και για τον Δήμο ευρύτερα ειδικά στην νέα Γ’ εθνική που θα έχει περισσότερες ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί βιώσιμη οικονομική λύση που να εξασφαλίζει την συμμετοχή της ομάδας στην απαιτητική φετινή Γ εθνική κατηγορία…

Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και προπονητές που προσφέραν στην ομάδα και τους οποίους ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς που μας περίμεναν μέχρι τελευταίας στιγμής, αλλά και τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Λύτρα Γιάννη καθώς και τον βοηθό του Μαρτιναίο Ανδρέα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Διστομίτες που αγκάλιασαν την ομάδα καθώς και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της ΒΟΙΩΤΙΑΣ και όχι μόνο για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι για τον Αμβρυσσέα Διστόμου και όσα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια με κατακτήσεις πρωταθλημάτων αλλά και με την εξαιρετική παρουσία μας στην Γ εθνική. Αφήσαμε παρακαταθήκη ένα καταπληκτικό γήπεδο (με προσωπική εργασία από όλους) με χλοοτάπητα για τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών, αλλά και στους κατοίκους στου χωριού που θα αθλούνται,

Ένας κύκλος έκλεισε και ελπίζουμε να ανοίξει ένας νέος με μεγαλύτερες επιτυχίες…το Δ.Σ. θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη μήπως υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη η ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για την ομάδα μας και μετά θα πράξει ότι θεωρεί καλύτερο για το μέλλον της…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή