Κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου Βόλου επισκέφθηκε ο Αθανάσιος Λιούπης

0
9
Κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου Βόλου επισκέφθηκε ο Αθανάσιος Λιούπης

Ικανοποίηση για την παραμονή των τεσσάρων γιατρών και τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Γιάννη Ντόκο, και τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνα Χαρανά.
Ο κ. Λιούπης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την παραμονή των τεσσάρων γιατρών και την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να δώσει το πράσινο φως για την παράταση της θητείας τους έως το τέλος του έτους. Η παραμονή των γιατρών δίνει ανάσα στο Νοσοκομείο Βόλου, για την εξυπηρέτηση των ασθενών αλλά και την κάλυψη των καλοκαιρινών εφημεριών, εν αναμονή της και της προκήρυξης που εξαγγέλθηκε για νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Ο Βουλευτής επισκέφθηκε κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο προσωπικό για τα προβλήματα που υπάρχουν, σημειώνοντας πως από την πλευρά του θα προσπαθεί για την επίλυσή τους.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο, ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε και το Αιμοδυναμικό Τμήμα, το οποίο έλαβε την απαραίτητη αδειοδότηση από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Ήδη τεχνικό προσωπικό έχει επισκεφθεί το Τμήμα για τις απαραίτητες προσομοιώσεις, ενώ η Διοίκηση έχει κινηθεί ταχύτατα για την προμήθεια του ιατρικού υλικού, με τα στεντ και τους καθετήρες να έχουν ήδη παραληφθεί. Ο κ. Λιούπης συζήτησε με τον κ. Ντόκο, τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Βασίλη Σαράκη, τον καρδιολόγο κ. Θέμη Κυρλίδη, την κ. Χαρανά αλλά και τον επεμβατικό καρδιολόγο κ. Ντάτσιο, που αποσπάστηκε στο Νοσοκομείο για τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού, τις τελευταίες λεπτομέρειες που χρειάζονται έτσι ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσουν οι ιατρικές πράξεις. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι το προσωπικό έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, ο περιβάλλων χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως και το Νοσοκομείο βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος.
Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε για τη συνεργασία τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και δήλωσε για ακόμη μια φορά αρωγός όλων των προσπαθειών για την βελτίωση των παροχών υγείας στους κατοίκους της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή