Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική κοινότητα Γλώσσας  Σκοπέλου… Photo-Video

0
80
Skopelos TV Basilopita (6 Of 16)

Η  Δημοτική κοινότητα Γλώσσας  Σκοπέλου πραγματοποίησε όπως κάθε καινούρια χρόνια την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018  σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου με την ευλογία του Πατήρ Νικολάου  το πάρων έδωσαν αρκετοί από τους   κατοίκους  του χωρίου   όπως και  ο Δήμαρχος Σκοπέλου κος Βασιλούδης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι: Ντάκη Αθηνά και Κλωνάρη Μάχη, ο Πρόεδρος της ΔΚ Γλώσσας κος Τσουκαλάς Δημήτριος, σύμβουλοι του Δήμου Σκοπέλου και της Κοινότητας Γλώσσας Χαρα Δημητρουλια  και Αγαλος Φωτοπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας κα Καρβέλη Σπυριδούλα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας κα Τέγου Γλυκερία.

Skopelos TV Basilopita (1 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (2 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (4 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (5 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (7 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (8 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (9 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (3 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (10 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (11 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (13 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (15 Of 16)

Τυχερός από  την  κοπή της πίτας δεν υπήρχε αφού το  φλουρί  έμεινε στα τελευταία κομμάτια  και  το δώρο  από τον Δήμο Σκόπελο (ένα συλλεκτικό κομμάτι από τον αγγειοπλάστη κ. Ρόδιο)  έμεινε στην τοπική κοινότητα Γλώσσας ,το δεύτερο δώρο από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γλώσσας κ.Τσουκαλά  50 ευρώ προσφέρθηκαν να δοθούν  στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας.

Skopelos TV Basilopita (14 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (12 Of 16)

Skopelos TV Basilopita (16 Of 16)

Μετά την  κοπή της πίτας έδωσε τις καλύτερες ευχές τους ο Δήμαρχος Σκοπέλου κος Βασιλούδης Χρήστος  για την καινούρια  χρονιά .

Video …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ