Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου

0
3

Με τον απαιτούμενο δυναμισμό και την αναμενόμενη συμμετοχή πραγματοποιούνται και φέτος από τον 1ο Σοροπτιμσιτικό Όμιλο Βόλου οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο.
Σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση – δράση για το κοινό από το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ερμού στην είσοδο του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Βόλο με τίτλο «Ζωγραφίζω ενάντια στη Βία-Ζωγραφίζω από το Μωβ στο Πορτοκαλί» στην οποία οι πολίτες μπορούν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα συνθέτοντας ένα πανό που θα αναρτηθεί στη συνέχεια στο χώρο 11 όπου θα παραμείνει έως το τέλος της έκθεσης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με τη φωταγώγηση του Ηρώου με πορτοκαλί χρώμα προβάλλοντας το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η φωταγώγηση πραγματοποιείται από κοινού από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου «Θέτις’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή