Μάντρα αυτοκίνητων δέχεται καταγγελίες για απάτη με προκαταβολές

0
1
Μάντρα αυτοκίνητων δέχεται καταγγελίες για απάτη με προκαταβολές

Οι καταγγελίες στο Live News ανθρώπων που πλήρωσαν για να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και αυτοκίνητο δεν είδαν, είναι δεκάδες. Όλες, αφορούν μία συγκεκριμένη εταιρία στα δυτικά προάστια.
«Δυστυχώς την πατήσαμε, όπως και πολλοί άλλοι, αν και σε αυτή την ηλικία, την πατήσαμε, 2 Ιουλίου του 2022 φέτος. Πήγα εκεί, μίλησα μαζί του, από το σύνολο του ποσού 6000 ευρώ και θα μου το παρέδιδε σε 10-15 ημέρες. Και χαρτί μου υπέγραψε ότι θα μου το παραδώσει 2 Σεπτέμβρη και θα μου κόψει και 500 ευρώ, γιατί με ταλαιπώρησε, και έχουμε φτάσει μέχρι σήμερα και φυσικά όχι αμάξι, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα δεν έχω πάρει» καταγγέλλει θύμα απάτης.

Ακόμα περιμένουν τα αυτοκίνητά τους
Αυτή είναι μια επιταγή που έκοψε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας στον Νίκο Κορρέ, έναν από τους πελάτες που επέμενε επί μήνες να πάρει τα λεφτά του πίσω. Μια επιταγή, που τελικά, αποδείχθηκε ακάλυπτη και σφραγίστηκε.

«Τον Ιούνιο είχα πάει εγώ, έγινε η κατάθεση στο λογαριασμό και μετά μου γύρισε ότι το αμάξι θα χρειαστεί 15 ημέρες για να το παραλάβω, ενώ ήταν μπροστά μου το αμάξι. Εκεί παραξενεύτηκα, το έψαξα όντως παραπάνω. Εγώ το προχώρησα με δικηγόρο, μετά ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. Μετά αυτός συνέχεια μου έλεγε ότι θα σας βάλω τα χρήματα, θα στα βάλω. Μετά μου έδινε μία επιταγή, η επιταγή ήταν ακάλυπτη, ήταν ακάλυπτη, ήταν ακάλυπτη η επιταγή και την σφράγισα, τελικά την έχω την επιταγή σφραγισμένη» δηλώνει ο Νίκος Κορρές.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, στην κάμερα του Live News, επιμένει ότι γίνονται προσπάθειες να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που αγγίζουν, σύμφωνα με τον ίδιο, τις 600.000 ευρώ.

«Περίπου προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα μας 5μιση με 6 μήνες. Θα βρεθεί λύση, διότι γι’αυτό παλεύουμε και είμαστε εδώ», ανέφερε ο Γιώργος Φαφούτης, ιδιοκτήτης εταιρίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Άλλη μία περίπτωση μίας γυναίκας. Χάνει 9.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη εταιρία, αποφασίζει να αγοράσει άλλο αυτοκίνητο, τηλεφωνεί σε μια Ελένη και βρίσκεται ξανά, μπροστά στον ίδιο έμπορο.

«Η αδελφή μου έχει χάσει 9000 από αυτόν τον απατεώνα. Η ειρωνεία είναι ότι προσπάθησε η κοπέλα να μαζέψει 4000 ευρώ να πάρει ένα άλλο αμαξάκι. Παίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει ο ίδιος, ένα όνομα «Ελένη». Το σήκωσε ο ίδιος αναγνώρισε την φωνή του και του λέει: «είσαι αυτός;» και λέει «ναι, πως με ξέρετε;», του λέει: «είμαι η Κατερίνα που μου έφαγες τα λεφτά» και ξέρω και άλλους ανθρώπους που την έχουν πατήσει άσχημα. Είναι κρίμα να χαθούνε και άλλα λεφτά» υπογράμμισε ο Δημήτρης Νιαουνάκης, αδελφός θύματος απάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της συγκεκριμένης εταιρίας ξεπερνούν τα 150 ενώ το ποσό που δεν έχει επιστραφεί εκτιμάται ότι αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή