Το YouTube μπορεί να ξεκίνησε ως μία δωρεάν πλατφόρμα μουσικής, όμως πλέον οι επιλογές για τους χρήστες είναι ατελείωτες, όπως το YouTube TV 4K Plus.

Η εναλλακτική καλωδιακή τηλεόραση κυκλοφόρησε το 2017 για 35 δολάρια μήνα, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό. Η εταιρεία για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο προσιτά, μείωσε την τιμή του επιπέδου 4K στα 10 δολάρια μηνιαίως για τον πρώτο χρόνο.

Πλέον υπάρχουν πολλές αναφορές στο Reddit από συνδρομητές YouTube TV σχετικά με το ότι το πρόγραμμα 4K Plus είναι διαθέσιμο σε αυτούς με μόλις 5 δολάρια τον μήνα για δύο χρόνια. Ορισμένοι χρήστες βλέπουν ένα ελαφρώς χαμηλότερο μειωμένο ποσό περίπου στα 7-10 δολάρια ανά μήνα για την ίδια περίοδο. Μόλις λήξει η προσφορά, το YouTube TV θα επιστρέψει στη χρέωση των συνδρομητών του πρόσθετου 4K με μηνιαία χρέωση 20 δολάρια.

Εκτός από τη ροή 4K ζωντανού περιεχομένου και περιεχομένου κατ’ απαίτηση, το πρόσθετο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη εγγραφών DVR σε κινητές συσκευές για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και απεριόριστες ροές εντός του σπιτιού σας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ