Με απουσίες απέναντι στις Νέες Ατρομήτου ο Βόλος 2004

0
3

Εκτός δράσης και η Νένε λόγω καρτών

Τις Νέες Ατρομήτου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 19/11 στις 15:00 και στο Βοηθητικό του ΕΑΚ η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, έχοντας ως στόχο να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης (5-0) και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας ωστόσο ν’ αντιμετωπίσει και απουσίες.

Συγκεκριμένα, μετά την Καρακάνα, και η Σύρμου υπέστη ρήξη χιαστί συνδέσμων, οπότε ήδη η χρονιά έχει κλείσει για τις δύο παίκτριες. Από την άλλη, απούσα θα είναι και η Νένε, η οποία έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες, οπότε θα χάσει μία αγωνιστική. υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός φέτος άλλαξε, και το μέλος ομάδας που συμπληρώνει τρεις κίτρινες, αντί τεσσάρων που ίσχυε μέχρι πέρυσι, τιμωρείται με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής.

Συνολικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική Γυναικών έχει ως εξής:

Βόλος 2004-Νέες Ατρομήτου

Τρίκαλα 2011-Καστοριά

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιάδα Υμηττού-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Σειρήνες Γρεβενών

ΑΕΚ-Ελπίδες Καρδίτσας

Ρέα-Αστέρας Τρίπολης

Ο Βόλος 2004 έχει δώσει μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια (χρωστάει αυτό της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ) και έχει μέχρι στιγμής έξι βαθμούς, όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή