παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (4)

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε σήμερα στον Βόλο την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην οποία συμμετείχαν  1.500 μαθητές από 30 δημοτικά σχολεία,  15 γυμνάσια και λύκεια του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, 600 μέλη από 22 πολιτιστικούς συλλόγους,  12 τμήματα προσκόπων και τμήματα των σωμάτων ασφαλείας.  Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.

O ταξίαρχος, διοικητής ταξιαρχίας πεζοναυτών, Ευάγγελος Παπαδόπουλος έστειλε το μήνυμα των ενόπλων δυνάμεων.

«Είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε την αποστολή μας, έχουμε πνεύμα νικητή και οι καρδιές μας είναι στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών. Τους περιμένουμε να γυρίσουν πίσω.  Ο ελληνικός στρατός και οι ένοπλες δυνάμεις είναι περήφανες και στο βλέμμα των στρατιωτών που παρέλασαν σήμερα ;ένα πράγμα ισχύει «Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε την αποστολή μας.  Ευχαριστούμε τον λαό του Βόλου για ετο κλίμα που λαμβάνουμε κάθε φορά που κάνουμε παρέλαση.  Με τέτοια πληρώματα ελικοπτέρων και τέτοια μέσα εμείς οι πεζοναύτες δεν φοβόμαστε ποτέ για τί ξέρουμε ότι μας υποστηρίζουν οι καλύτεροι.

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (1)

Aπό την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε:» Είναι διπλή γιορτή και διπλό το μήνυμα. Αφενός ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου να σημάνει καλά νέα για την Ελλάδα μας σε όλα τα επίπεδα, και από την άλλη η 25η Μαρτίου να σημάνει την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται στην Τουρκία και την κατοχύρωση του δικαιώματος της ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ισότητας».

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (15)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (13)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (12)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (11)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (10)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (9)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (8)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (7)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (6)

 

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (3)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (2)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (20)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (19)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (18)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (17)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (16)

παρέλαση 25η Μαρτίου Βόλος (21)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ