Με την TeamViewer και την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

0
7
Με την TeamViewer και την Mercedes AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

Βρεθήκαμε στην Αγγλία, καλεσμένοι της TeamViewer στα κεντρικά γραφεία της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην περιοχή Brackley. Σκοπός του ταξιδιού να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την 5 ετή συνεργασία των δύο εταιρειών που ξεκίνησε το 2021.

TeamViewer, Με την TeamViewer και την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

Παρών στην κλειστή εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της TeamViewer κ. Oliver Steil που δήλωσε περήφανος και χαρούμενος για τη συνεργασία μέσα από την οποία παρέχεται τόσο στην ομάδα της Formula 1 όσο και της Formula E, λύσεις απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και περαιτέρω τεχνολογία αιχμής για την καλύτερη απόδοση τους.

Το λογισμικό της TeamViewer έχει αποδείξει ότι κάνει τις ομάδες της Mercedes πιο αποτελεσματικές, με βελτιστοποιημένες απομακρυσμένες λειτουργίες και βελτιωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ των διεργασιών της ομάδας στην πίστα και πίσω στη βάση, ιδίως όσον αφορά την υποστήριξη αγώνα κατά τη διάρκεια δοκιμών και αγώνων.

TeamViewer, Με την TeamViewer και την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

Στην εκδήλωση παρενέβει και ο Michael Taylor, IT Director της Mercedes-Benz Petronas F1 team ο οποίος δήλωσε ότι η συνεργασία τους με την TeamViewer έχει βελτιστοποιήσει τις απομακρυσμένες λειτουργίες της ομάδας του προσφέροντάς της ακόμα ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

TeamViewer, Με την TeamViewer και την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή συσκευών κάθε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι βιομηχανικές μηχανές και ρομπότ. Αν και η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περισσότερους από 625.000 συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Στο πλαίσιο των παγκόσμιων μεγάλων τάσεων, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, η αυτοματοποίηση και οι νέες εργασίες, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνεχώς καινοτομεί στους τομείς της Επαυξημένης Πραγματικότητας, του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2005, το λογισμικό της TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη της Γερμανίας και απασχολεί περίπου 1.500 άτομα παγκοσμίως. Το 2021, η TeamViewer πέτυχε χρεώσεις 548 εκατομμυρίων ευρώ. Η TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.teamviewer.com.

TeamViewer, Με την TeamViewer και την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team στην Αγγλία

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ