Μουλάρι πέθανε εξαθλιωμένο σε οικόπεδο- «Έκλαιγε για μέρες»

0
4

Ανάστατη η Σέριφος από την κτηνωδία, με ένα μουλάρι να εντοπίζεται νεκρό σε αυλή οικοπέδου. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία μετά τις καταγγελίες ντόπιων και τουριστών…

Η Σέριφος περιμένει τις οριστικές απαντήσεις για τα όσα έγιναν. Το μουλάρι βρήκε μαρτυρικό θάνατο σε οικόπεδο του νησιού, με ντόπιους και τουρίστες να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία. Για μέρες κάποιοι το άκουγαν να κλαίει, χωρίς όμως να μπορούν να το εντοπίσουν. Όταν αυτό συνέβη ήταν αργά για το άτυχο ζώο. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα, σε μια προσπάθεια ο δράστης ή οι δράστες της κτηνωδίας να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. To αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης μουλαριού σημειώθηκε στην Σέριφο. Συγκεκριμένα, τουρίστες και κάτοικοι του νησιού άκουγαν για μέρες ένα μουλάρι στην αυλή ενός σπιτιού να κλαίει και να φωνάζει. Προσπάθησαν να δουν τι γίνεται, κάνοντας και καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο ήταν αργά για το άτυχο ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω ζώο άνηκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου. Στην αρχή έγινε λόγος για τον πατέρα του δημάρχου ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πληροφορία ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Όπως μετέδωσε το Mega, έπειτα από έρευνα ο θείος – ο αδερφός του πατέρα του δημάρχου – φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του μουλαριού που βρέθηκε εξαθλιωμένο.

Ωστόσο, από την στιγμή που τα ζώα δεν τσιπάρονται είναι δύσκολο να πει κανείς σε ποιόν ανήκει το ζώο, όπως γίνεται με άλλα ζώα τα οποία τσιπάρονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή