«Μου έστειλε μήνυμα ότι καλώς δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

0
3

Η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη στο Πρωινό, μετά την προβολή των δηλώσεων του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς.

Όπως αποκάλυψε, πριν από κάποιους μήνες δέχτηκε ένα μήνυμα που της έγραφε πως «καλώς δε μπορείς να κάνεις παιδιά».

«Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο το οποίο δεν θέλει να του το ακουμπάει κανείς. Όταν πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram, γιατί θεώρησε ότι κάτι έκανα εδώ στην εκπομπή -δεν έχει σημασία- και μου είπε ότι καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά όσο χοντρόπετσος και να είσαι, δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι. Εμένα μού γύρισε ένα μαχαίρι στην καρδιά… Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη ψυχολογία, δεν θα μπει στη διαπραγμάτευση για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Είσαι καλό και ευαίσθητο παιδί. Όλοι έχουμε τρωτά σημεία. Όταν σου έγραψε αυτή ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί, έκλαιγες ώρες. Είμαι όμως εγώ που καθημερινά σου λέω ότι έχω βληθεί όσο κανένας από αυτήν εδώ τη λαίλαπα στην Ελλάδα, σου λέω πέτα το γαμ@@@ο σε μια γωνία και άσε το να πάει στο δια@@ο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή