Μπέος: “Αν αναφερόμουν στον Τετέι, θα ζητούσα συγγνώμη”

0
2

Απάντησε ο πρόεδρος του ΝΠΣ, υποστηρίζοντας ότι χαρακτήρισε μαϊμού το φάουλ

Απαντήσεις για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι δίνει στην «Ζούγκλα» ο Αχιλλέας Μπέος. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ποδοσφαιριστής αλλά και σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χαρακτήρισε μαϊμού τον Ανδρέα Τετέι.

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο προκειμένου να ζητήσει απαντήσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει, με τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλος να λέει τα εξής: «Θέλω να πως ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό με κανέναν ποδοσφαιριστή. Είναι πάνω σε μια στιγμή έντασης όπου διαμαρτύρομαι προς τον διαιτητή και του λέω ακριβώς… η φρασεολογία αυτή είναι… όπως λέμε… μαϊμού αυτό, μαϊμού εκείνο, μαϊμού το πέναλτι. Λέω ότι αυτό το πέσιμο είναι μαϊμού, έπεσε μόνος του, είναι ψεύτικο, δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο… με τον άνθρωπο», λέει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου και προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά λοιπόν την ιστορία μου 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ποτέ στο παρελθόν αλλά ούτε και στο μέλλον να αναφερθώ απέναντι σε άνθρωπο προσβλητικά σε ότι αφορά το χρώμα ή την προέλευσή του. Είμαι απέναντι σε αυτά κάθετος.

Θα μου πείτε όμως στην Ελλάδα που ζούμε στην πατρίδα μου δυστυχώς, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με τον Κασσελάκη, αντί να ασχοληθείτε με τον Κασσελάκη, ασχολείστε με τις δηλώσεις που έκανα εγώ. Κούρασε πια αυτό το πράγμα. Τόσο πολύ πουλάει ο Μπέος; Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν… εγώ 40 χρόνια και πλέον στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα απέναντι σε κανέναν άνθρωπο για το χρώμα του ή για την προέλευσή του. Για να το ξεκαθαρίσουμε.

Είχε να κάνει ότι ήταν ένα ψεύτικο φάουλ μαϊμού… μην το σφυρίζεις. Αυτό που έγινε είναι ψεύτικο, μόνος του έπεσε, ψεύτικα, για να πάρει το φάουλ. Πόσες φορές αποκαλούμε τη λέξη μαϊμού για διάφορα πράγματα, είτε γιατί είναι ψεύτικο ένα προϊόν, είτε μια ψεύτικη εταιρεία, ψεύτικο το πέναλτι. Είναι μια φράση που βγαίνει όταν κάτι είναι ψεύτικο και δεν είναι αληθινό. Δεν αναφερόμουνα στον Τετέι. Εάν το έκανα θα ζητούσα συγγνώμη. Πόσες φορές δεν πέφτουν και κοροϊδεύουν για να πάρουν μαϊμού πέναλτι, για να κοροϊδέψουν τον διαιτητή. Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τέτοιες ρατσιστικές απόψεις. Συναναστρέφομαι με όλους,  με κάθε εθνικότητα και κάθε χρώμα».

Δείτε το βίντεο

πηγή: zougla.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή