Μπέος: «Η ΔΕΑΒ θέλει να επηρεάσει την κρίση του Αθλητικού Δικαστή για μένα»

0
7

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ανάρτηση με αφορμή την κλήση του στη ΔΕΑΒ για την υπόθεση Τεττέι. Σε αυτήν αναφέρει σχετικά:  «Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, τη δική μας πατρίδα, τα όσα απίθανα και παράδοξα διαδραματίζονται δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα, που αντιμετώπισα ο ίδιος, η κλήση μου από τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), μια ουσιαστικά ανύπαρκτη επιτροπή, πολιτικού χαρακτήρα, «εργαλείο» στα χέρια του εκάστοτε υπουργού, που απαρτίζεται από συνταξιούχους που διορίστηκαν σε αυτή με προφανή σκοπό.

Η Επιτροπή αυτή, λοιπόν, με την εντυπωσιακή και βαρύγδουπη ονομασία, αντιστρόφως ανάλογη της σημασίας της (να φαντασθείτε τιμώρησε την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και την απήλλαξε η αθλητική δικαιοσύνη) με κάλεσε την περασμένη Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, να εκφράσω τις απόψεις μου με υπόμνημα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2024, για τη δίωξη-«μαϊμού» που ασκήθηκε εναντίον μου για την περιβόητη υπόθεση Τετέι και όταν ζήτησα ένα αντίγραφο της «δικογραφίας» που σχημάτισαν εναντίον μου, για να πληροφορηθώ για ποιον ακριβώς λόγο με καλούν, με παρέπεμψαν στο διαδίκτυο και στους δημοσιογράφους για να ενημερωθώ!!!

Με τέτοια δεδομένα είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ελπίζουν ότι μπορεί κάτι να διασωθεί, ότι μπορεί να υπάρξει ένα καθεστώς ισονομίας και δίκαιης αξιολόγησης του κάθε πολίτη. Αυτή η επιτροπή προφανώς θα εκδώσει μια δυσμενή απόφαση σε βάρος μου, για να επιχειρήσει να επηρεάσει τη συνείδηση και την ουσιαστική κρίση του Αθλητικού Δικαστή που θα αποφασίσει επί των «μαϊμού» καταγγελιών την προσεχή Πέμπτη. Γι’ αυτό και δεν έδωσαν μια ολιγοήμερη αναβολή.

Κύριε υπουργέ, να τους χαίρεστε. Κάνετε πολύ σημαντική δουλειά… αυτή τέλος πάντων που σας έδωσαν να κάνετε…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή