Για ολίσθημα του ΚΚΕ κάνει λόγο ο δήμαρχος Βόλου

Ανακοίνωση κατά του ΚΚΕ Μαγνησίας εξέδωσε ο Αχ. Μπέος, απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής του Κόμματος στον νομό, με την οποία του ασκούσε δριμεία κριτική για ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ο δήμαρχος ζητούσε να «βγάλουν τον σκασμό» όσοι μιλούσαν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το ΚΚΕ αντέδρασε και στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο Αχ. Μπέος προέτρεψε να βγάλουν τον σκασμό οι νέοι και εργαζόμενοι που βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν. Τώρα έρχεται η απάντηση του Αχ. Μπέου, με την οποία ουσιαστικά απολογείται και σημειώνει ότι ποτέ δεν είπε να σωπάσουν  οι νέοι και οι εργαζόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχ. Μπέου είναι η εξής: «Είναι γνωστές οι βαθιές διαφορές που με χωρίζουν από το ΚΚΕ και τις θέσεις του. Και η σκληρή κριτική που τους ασκώ. Ωστόσο πίστευα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ότι ήταν έντιμοι και ειλικρινείς και δεν διολίσθαιναν σε πρακτικές και συμπεριφορές που εδώ και καιρό έχουν υιοθετήσει τα τσιράκια του “σκοτινού¨καθεστώτος και οι φαιδροί λιμοκοντόροι που επιχειρούν να το αναστήσουν. Δηλαδή διαστρέβλωση, παραπληροφόρηση, λάσπη και συκοφαντία.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ με την οποία μου αποδίδεται πως δήλωσα “σκασμός” δήθεν απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες νέους και εργαζόμενους, που τις προηγούμενες μέρες διαδήλωναν για τη δολοφονία στα Τέμπη, είναι αισχρή και κατάπτυστη και προς επίρρωση των όσων λέω απλώς παραθέτω την ανάρτησή μου στο facebook λίγες μόνο ώρες μετά την τραγωδία.

“H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευτείτε τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους;

Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…”

Τίποτα άλλο λοιπόν. Ελπίζω, πραγματικά, το ολίσθημα του ΚΚΕ να είναι προϊόν παραπλάνησης δικής του και όχι συναγωνισμός λαϊκισμού και ψηφοθηρίας με τους ανεκδιήγητους Αποστολάκηδες, ΛαμπρινίδηδεςΓαργάλες και τα υπόλοιπα πολιτικά cartoοns«.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή