Νέα λειτουργία για το Nvidia Broadcast – Βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη

0
0

To Nvidia Broadcast προσφέρει πλέον μία νέα λειτουργία που σας μετατρέπει να έχετε οπτική επαφή με την κάμερα, ακόμα κι αν κοιτάτε κάπου αλλού.

Η εταιρεία γράφει ότι η δυνατότητα προορίζεται για «δημιουργούς περιεχομένου που επιδιώκουν να καταγράφουν τον εαυτό τους ενώ διαβάζουν τις σημειώσεις τους ή ένα σενάριο» χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξουν απευθείας σε μια κάμερα. Η προβολή του ως κάτι που θα χρησιμοποιούσατε κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας παράστασης, αντί για κάτι που θα χρησιμοποιούσατε κοινωνικά, παρακάμπτει κάπως τα διλήμματα που έρχονται με αυτό το είδος τεχνολογίας.

Η Nvidia προτείνει ότι το Eye Contact θα προσπαθήσει να κάνει τα προσομοιωμένα μάτια σας να ταιριάζουν με το χρώμα των πραγματικών σας και υπάρχει «ακόμα και μια δυνατότητα αποσύνδεσης σε περίπτωση που κοιτάξετε πολύ μακριά».

Υπήρχαν σίγουρα μερικές φορές που το χαρακτηριστικό το έκανε σωστά, και όταν το έκανε, ήταν πολύ εντυπωσιακό. Ωστόσο, οι αστοχίες ήταν πολύ συχνές και εμφανείς για να το χρησιμοποιήσω την επόμενη φορά που θα εμφανιστώ σε μια συνάντηση.

Η Nvidia χαρακτηρίζει τη λειτουργία ως beta και ζητά σχόλια από τα μέλη της κοινότητας για να τη βοηθήσει να βελτιωθεί. «Υπάρχουν εκατομμύρια χρώματα ματιών και συνδυασμοί φωτισμού», λέει η εταιρεία. “Εάν το δοκιμάσετε και βρείτε προβλήματα ή απλώς θέλετε να μας βοηθήσετε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτό το εφέ AI, στείλτε μας ένα γρήγορο βίντεο εδώ , θα το εκτιμούσαμε πολύ!”.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ