Νέα λειτουργία για το WhatsApp – Θα αφορά την ενημέρωση κατάστασης

0
3

To WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες λειτουργίες, όπως το γεγονός ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν φωνητικά μηνύματα ως ενημερώσεις κατάστασης.

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέτει τη λειτουργία σε ορισμένους χρήστες μέσω της πιο πρόσφατης ενημέρωσης beta στο Google Play Store. Όσοι έχουν το ενημερωμένο app στην συσκευή τους μπορούν να στείλουν φωνητικά μηνύματα μέσω της ενότητας που χρησιμοποιούν για την αποστολή καταστάσεων κειμένου. Το κουμπί αποστολής μετατρέπεται σε ένα κουμπί μικροφώνου το οποίο μπορείτε να κρατήσετε πατημένο για να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα, σαν να στέλνετε φωνητικά μηνύματα σε μια κανονική συνομιλία WhatsApp.

Όπως όλες οι ενημερώσεις κατάστασης, το WhatsApp θα μοιραστεί αυτές τις φωνητικές σημειώσεις με όλους όσους έχετε επιτρέψει να βλέπουν τις κανονικές ενημερώσεις κατάστασης φωτογραφιών και βίντεο.

Οι εγγραφές δεν μπορούν να υπερβούν το χρονικό όριο των 30 δευτερολέπτων, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε μία και να ξεκινήσετε από την αρχή εάν χρειάζεται.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ