Νέο TikTok Μητσοτάκη- Δείτε πώς τρόλαρε τον Άδωνι

0
2

Πώς λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο; Για όσους είχαν αυτή την απορία το νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να δώσει απαντήσεις.

Το βίντεο αρχίζει από το γραφείο του Πρωθυπουργού λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο κ. Μητσοτάκης είναι μαζί με τον «κύριο Άδωνι», όπως λέει, που δεν είναι άλλος από τον  υπουργό Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αφιερώνει το βίντεο σε «πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε» για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.

Καταρχάς ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί αφήνουν έξω από την αίθουσα τα κινητά τους.

Οι κάμερες μένουν για λίγο για την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, αλλά στη συνέχεια φεύγουν όλοι οι παριστάμενοι, εκτός βέβαια από τα μέλη του συμβουλίου. Ούτε καν ο Peanut.

Από το 2019, συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης, τα υπουργικά κρατούν το λιγότερο 3 ώρες και γίνονται μία με δύο φορές τον μήνα. Παρουσιάζονται εκεί όλα τα νομοσχέδια πριν ανέβουν στο OpenGov για τη δημόσια διαβούλευση, όπου μπορεί κάθε πολίτης να τα σχολιάσει.

Το τρολάρισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δε και ο τρόπος που ξεκινά το βίντεό του ο πρωθυπουργός, αφού μόνο τυχαίος δεν είναι, μιας και είναι ένας τρόπος για να τρολάρει τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είχε δει ένα βίντεο στο οποίο συμμετείχε προ ημερών να γίνεται viral.

Συγκεκριμένα επρόκειτο για βίντεο του χρήστη Δημήτρη Μπίτζιου ο οποίος είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο TikTok.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο περιγράφει αλλά και το ότι ο κ. Γεωργιάδης στέκεται ακίνητος στο βίντεο, αποτέλεσαν αφορμή για σχολιασμό με πολλούς λογαριασμούς να το αναπαριστούν.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή