Ξέσπασε σε λυγμούς η Τούνη – «Θα πενθήσω όπως θέλω

H Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στα social media μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία ύστερα από περίπου δυόμιση μάχης με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή.

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την μητέρα της που την έχει αγκαλιά συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό κείμενο.

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε κάποια stories στο Instagram και μεταξύ άλλων απάντησε και στα αρνητικά σχόλια εκείνων που την κατηγόρησαν ότι παρά το πένθος της τη Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός στον επιτάφιο τονίζοντας ότι «θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη είπε: «Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια».

Και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ».

Δείτε τα stories που δημοσίευσε παρακάτω!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή