«Οδηγούσα για 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

0
3

Για το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης μίλησε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Δευτέρας στο Στούντιο 4.

«Για τη διαφήμιση για το Αγοροκόριτσο, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το Αγοροκόριτσο. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε μεγάλη επιτυχία ο Καρατζόπουλος μού πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 χρονών. Δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο. Μου είπε αν ξέρω να οδηγώ και μου έδωσε το αυτοκίνητο. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που -ωχ θα με ακούσει η τροχαία- με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε ότι είσαι παράνομη» είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Του είπα σε παρακαλώ πρέπει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού και μου απάντησε ότι δεν τα χάφτουμε αυτά και δώσε το δίπλωμά σου. Λέω ότι δεν το έχω μαζί μου. Πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής καλώς την Αννούλα. Του λέω το έχω χάσει το δίπλωμά μου και όταν το πήρα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία. Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι μπορεί για 35-40 χρόνια να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Έχω τρία χρόνια δίπλωμα. Στην Γερμανία είχα βγάλει δίπλωμα, τους είπα ότι δεν έχω και το έχω στην Ελλάδα και μου έβγαλαν οι Γερμανοί. Εκεί έδωσα εξετάσεις» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή