Οικονόμου: Ο Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα – Λεφτά σε όλους, προσλήψεις παντού, θα, θα, θα

Σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη ΔΕΘ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «μέτρησε τον αέρα και τον μοίρασε για χωράφια».

«Κατάφερε το αλήστου μνήμης «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», που είχε άλλοτε παρουσιάσει, να φαντάζει έως και μίζερο», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου και επικαλέστηκε στη φράση του Αριστοφάνη για τον αέρα και τα χωράφια, λέγοντας πως τα όσα εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας κοστίζουν 20 δισ.

«Ο κ. Τσίπρας είχε στη ΔΕΘ μια τελευταία ευκαιρία, πριν από τις επόμενες εκλογές: να δείξει ότι κάτι έμαθε από τα τραγικά λάθη της πολιτικής του διαδρομής και ότι αντιλαμβάνεται, έστω στοιχειωδώς, τη σύνθετη και δύσκολη πραγματικότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Απέδειξε ότι σε τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν έμαθε», σημειώνει ο Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «κοστίζουν πάνω από 20 δισ. ευρώ ετησίως, ποσό που θα εκτόξευε κατά 10% το πρωτογενές έλλειμμα της χώρας, κάτι που θα οδηγούσε κατευθείαν σε νέα μνημόνια».

«Καμιά σοβαρότητα, καμιά υπευθυνότητα. Ενώ παρουσίαζε την εικόνα μιας περίπου κατεστραμμένης χώρας, την ίδια στιγμή μοίραζε δεκάδες δισεκατομμύρια. Λεφτά σε όλους και προσλήψεις παντού. Θα… θα…θα…

Υποσχέσεις που οι πολίτες ξέρουν ότι δεν έχουν καμία αξία», προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου.

Και καταλήγει: «Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει περισσότερα από όσα με σύνεση υπόσχεται. Για αυτό, στη δεδομένη συγκυρία, η αυτοδύναμη, συνετή, σταθερή και αποτελεσματική Ελλάδα είναι η μόνη σοβαρή και ρεαλιστική προοπτική για την Πατρίδα και τους πολίτες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή