Ο Βασιλιάς Κάρολος «ανταποκρίνεται υπέροχα» μετά την θεραπεία του καρκίνου

0
2

Παγωμένοι παραμένουν οι Βρετανοί μετά την είδηση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει προσβληθεί από καρκίνο, με τον ίδιο να έχει μπει στη νέα πραγματικότητα της ζωής του.

Ο Βασιλιάς Κάρολος «ανταποκρίνεται υπέροχα» μετά τη θεραπεία του καρκίνου γράφει το independent.co.uk. Είναι στη «συνήθη καλή του φόρμα» και «τα αντιμετωπίζει θαυμάσια» μετά την πρόσφατη του επέμβαση στον προστάτη και την διάγνωση του καρκίνου.

Πηγή του Παλατιού, πάντως, ανέφερε στους Times ότι ο βασιλιάς ήταν κουρασμένος από την προηγούμενη μέρα, αλλά σε καλή κατάσταση. «Αν δεν ήξερες τι συνέβη, δεν θα είχες ιδέα ότι είχε κάποια πάθηση», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο βασιλιάς θα περνά πλέον το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο βασιλικό κτήμα στο Σάντρινγκχαμ του Noρφολκ και θα επιστρέφει στο Λονδίνο περίπου μία φορά την εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους και για θεραπεία.

Πηγή του Παλατιού πρόσθεσε ότι «είναι σε καλή διάθεση, απλώς λίγο απογοητευμένος που η κατάστασή του επηρέασε όχι μόνο τα δικά του σχέδια αλλά και των άλλων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή