Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος δημοσιοποίησε ότι έχει καρκίνο – O ρόλος της Καμίλας, η επιστροφή του Χάρι και οι δύσκολες ώρες για τον Γουίλιαμ

0
8

«Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού, για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Στον λόγο που ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να δημοσιοποιήσει ότι έχει καρκίνο, στάθηκε ο βασιλικός ρεπόρτερ, Άλιστερ Μπρους, ο οποίος σχολίασε στο Sky News ότι «όλοι γνωρίζουν τον αντίκτυπο που έχει η λέξη “καρκίνος”. Αφού πήγε στο Λονδίνο για να αρχίσει τη θεραπεία, φαίνεται ότι το έχει πάρει… ζεστά. Αναδεικνύοντας το θέμα, μέσω της δικής του διάγνωσης, και το γεγονός ότι το μοιράζεται τόσο ανοιχτά με τόσους πολλούς ανθρώπους, αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει για να στηρίξει το έθνος και όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή την ασθένεια».

Από την πλευρά της, η βασιλική ρεπόρτερ του BBC, Τζένι Μποντ, σχολίασε ότι “θα είναι ένα σοκ για τον βασιλιά και τη βασίλισσα. Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη, αλλά είμαι σίγουρη πως θα το αντιμετωπίσει αισιόδοξα, όπως θα κάνει και ο ίδιος ο Κάρολος.

Τέλος, η Λόρα Μπάντοκ στάθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία χειρουργήθηκε πρόσφατα στην κοιλιακή χώρα, και θα απέχει από τα καθήκοντα της για τρεις μήνες. Πλέον, θα πρέπει να φανεί δυνατός και να στηρίξει και τον πατέρα του…

Πηγή