Ο Μικρούτσικος έφυγε τρέχοντας απο το πλατό – Τι συνέβη;

Στη σημερινή (19/5) εκπομπή, Super Κατερίνα σχολίασαν τα όσα συνέβησαν χθες στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και για τις «μαντικές» ικανότητες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για ακόμη μία φορά δεν «μάσησε» τα λόγια του και κατακεραύνωσε την παίκτρια. Ωστόσο ο παρουσιαστής, λίγα λεπτά αργότερα, έφυγε τρέχοντας από το πλατό, κάνοντας τόσο τους συντελεστές της εκπομπής, όσο και τους τηλεθεατές να μείνουν άναυδοι. Όπως ήταν φυσικό, όλα έγιναν στα πλαίσια του χιούμορ και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ.

Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ, μόλις η Κατερίνα Καινούργιου τον ενημέρωσε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει την παλάμη, έφυγε τρέχοντας, λέγοντας πως:«Φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή