Ο Snapdragon 8 Gen 1+ αναβάλλεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2022;

Οι φήμες ήθελαν την Qualcomm να κυκλοφορεί τον Snapdragon 8 Gen 1+ μέσα στο Μάιο, ωστόσο ένας leakster από την Κίνα αποκάλυψε ότι το πιθανότερο είναι να δούμε το chipset στο δεύτερο μισό του 2022. Σύμφωνα με το Digital Chat Station, ο λόγος είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα λόγω της επιδημίας.

Το κρατικό πρακτορείο Xinhua μετέφερε δηλώσεις Κινέζων πολιτικών αρχηγών που υποστηρίζουν ότι η χαλάρωση των μέτρων «θα οδηγήσει αναμφίβολα σε τεράστιο αριθμό μολύνσεων», που θα επηρεάσει σοβαρά την οικονομία και την κοινωνική ανάπτυξη της ζωής και της υγείας των ανθρώπων.

To Digital Chat Station αναφέρει πως η Lenovo και η Qualcomm έχουν μια «καλή σχέση», κάτι που ίσως μπορεί να σημαίνει πως το πρώτο τηλέφωνο με το νέο chipset θα είναι το Motorola Edge 30 Ultra. Κάτι που έχει βάση αφού και το Edge 30 Pro (που κυκλοφόρησε στην Κίνα ως Edge X30) ήταν το πρώτο με Snapdragon 8 Gen 1.

Όσον αφορά στο όνομα, το “Snapdragon 8 Gen 1+” παραμένει απλώς μια πρόταση, ενώ περιμένουμε να boostαριστεί η GPU και η CPU να παραμείνει η ίδια με την τωρινή ναυαρχίδα, δηλαδή ένα Cortex-X2 στα (σχεδόν) 3 GHz, τρεις Cortex-A710 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A510 .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ