Ποιο είναι το παπούτσι που φορούν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη;

0
9

Η άφιξη της άνοιξης φέρνει αυτομάτως έναν αέρα αλλαγής στο ντύσιμό μας. Νέες τάσεις, νέες συλλογές, νέοι στιλιστικοί στόχοι και φυσικά προσθήκη νέων items στη γκαρνταρόμπα μας. Ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη shopping list μας, το σωστό για την εποχή παπούτσι είναι σίγουρα must. Κάπου εδώ όμως έρχεται η ερώτηση “ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για την περίοδο της άνοιξης”. Ευτυχώς, τα it girls της μόδας έχουν ήδη αποφασίσει για εμάς.

Η απάντηση λοιπόν σε αυτή την ερώτηση είναι οι flat μπαλαρίνες. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο στιλ παπουτσιών που μετρά αιώνες παρουσίας στον κόσμο της μόδας έχει επανέρθει στην επικαιρότητα με στόχο να πείσει ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista με τη στιλιστική του αξία. Οι μπαλαρίνες είναι ιδανική επιλογή για την περίοδο της άνοιξης, αφού ταιριάζει με τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, φούστες και φορέματα, ενώ η άνεση που τις χαρακτηρίζει τις καθιστά ακόμα πιο απαραίτητες για το καθημερινό ντύσιμο.

Στις νέες συλλογές των brands λοιπόν μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από μπαλαρίνες σε διάφορες αποχρώσεις και υλικά, ώστε να επιλέξεις τις ιδανικές ανάλογα με το στιλ σου.

Ποια είναι η ιδανική μπαλαρίνα για σένα; 

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ