Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης, μίλησε στην πλατεία της Γλώσσας και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την συμμετοχή όλων στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τόνισε ότι η βασική υποχρέωση των πολιτών ενός Δημοκρατικού Πολιτεύματος είναι η συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, καθώς η αποχή δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα και κάλεσε εκ νέου όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή.
Ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά, όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τον συνδυασμό «Το Νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά», καθώς και το σύνολο των εκλεγμένων και μη συμβούλων που έδωσαν έναν αξιοπρεπή αγώνα. Ευχήθηκε και υποσχέθηκε στο νεοεκλεγέν τοπικό συμβούλιο της Γλώσσας, ότι θα έχει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα του αποδοθούν πόροι και αρμοδιότητες και θα υπάρχει στενή συνεργασία.
Αφού ανέλυσε τα σωστά κριτήρια με τα οποία πρέπει οι κάτοικοι του νησιού να προσέλθουν στις κάλπες, απάντησε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στις προκλήσεις και στις αθέμιτες πολιτικές τακτικές που εφαρμόζονται τις τελευταίες ημέρες και επιδιώκουν να τινάξουν στον αέρα όλη την έντιμη προεκλογική εκστρατεία, παρότρυνε τους πολίτες να τις καταδικάσουν και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλλει την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια τους.
Τέλος, κλείνοντας την ομιλία του διευκρίνισε ότι το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής είναι η επιλογή του καταλληλότερου υποψηφίου Δημάρχου και έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες ότι θα ψηφίσουν για Δήμαρχο αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά την διοίκηση της Δημοτικής Αρχής και των οργανισμών.

Θα ψηφίσουν ΜΑΖΙΚΑ τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση!!!»