Ηλεκτρολόγους που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες 13 περιφερειακών αεροδρομίων αναζητά η Fraport Greece με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Οπως αναφέρει στη σχετική καταχώρισή της η εταιρεία, «η Fraport Greece, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης, κατασκευής και ανάπτυξης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, αναζητά ηλεκτρολόγους για τα περιφερειακά αεροδρόμια». Η προκήρυξη αφορά στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Σάμου και Σκιάθου.

Η εταιρεία εξηγεί ότι ο ρόλος του ηλεκτρολόγου είναι να «παρακολουθεί και να επιτηρεί τις εργασίες που απαιτούνται για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλου του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στο αντίστοιχο περιφερειακό αεροδρόμιο».

Η Fraport Greece δεσμεύεται ότι προσφέρει «ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και συμμετοχή στα εταιρικά προγράμματα ανταμοιβών και παροχών».

taxydromos