Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

0
10

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget). Εδώ είναι μια λίστα με βασικά πράγματα που θα χρειαστείς και μερικές προτάσεις για συγκεκριμένες μάρκες:

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 3 3100 ή Intel Core i3-10100
Κάρτα γραφικών: Nvidia GTX 1650 ή AMD Radeon RX 5500 XT
Μητρική πλακέτα: MSI B450M PRO-M2 MAX ή ASRock B460M-HDV
Μνήμη RAM: 8GB DDR4
Σκληρός δίσκος: 256GB SSD ή 1TB HDD
Τροφοδοτικό: 500W 80+ Bronze Certified
Κουτί: Οποιοδήποτε κουτί που χωράει τα εξαρτήματα σου

Αυτό το σύστημα θα επιτρέψει στον υπολογιστή σου να τρέχει παιχνίδια σε αναλύσεις 1080p σε σταθερά frame rates. Στο μέλλον μπορείς να αναβαθμίσεις το σύστημα αυτό προσθέτοντας περισσότερη μνήμη RAM ή αλλάζοντας την κάρτα γραφικών.

Σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις μια καλή οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία. Επιπλέον, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows ή το Linux και να κατεβάσεις τους απαραίτητους drivers που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, όπως οι πιο πρόσφατοι οδηγοί (drivers) για την κάρτα γραφικών.

Τέλος, να θυμάσαι πάντα να κάνεις έρευνα και να συγκρίνεις τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων πριν αποφασίσεις να αγοράσεις. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τα καλύτερα εξαρτήματα που ταιριάζουν στο προϋπολογισμό σου και θα μπορείς να χτίσεις έναν ισχυρό και αξιόπιστο υπολογιστή για gaming.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ