Πρώην εθελοντής αποκάλυψε τι συνέβαινε τα βράδια στην Κοινωνική Κουζίνα με τις πάνες και τα βρεφικά γάλατα

0
5

Ο Γιώργος, πρώην εθελοντής το 2022 στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκε ζωντανά στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επειδή είχε ανάγκη τα τρόφιμα για την οικογένειά του, τού επέβαλαν να δουλεύει χωρίς αμοιβή. Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε παρακολουθήσει για δύο βράδια τι συμβαίνει και εξαφανίζονταν οι πάνες και τα βρεφικά γάλατα από την αποθήκη της Κοινωνικής Κουζίνας και είχε ανακαλύψει ότι υπήρχε φύλακας που τα έβγαζε στο δρόμο και εν συνεχεία μεταφέρονταν προς… το άγνωστο με τρίκυκλα! «Όταν πήγα στην Κοινωνική Κουζίνα, αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με έξωση από το σπίτι. Δεν είχα τρόφιμα, δεν είχα να καλύψω τις πρώτες ανάγκες του παιδιού μου. Πήγα να ζητήσω βοήθεια, και πιο συγκεκριμένα τρόφιμα. Μόλις πήγα, συνάντησα μία εχθρική συμπεριφορά με το που πάτησα το πόδι μου εκεί. Με διώξανε. Μετά από δύο ημέρες ξαναπήγαμε γιατί με έστειλε κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος, αφού είχα κάνει μία ανάρτηση στα social media που ζητούσα βοήθεια» ανέφερε αρχικά ο πρώην εθελοντής.

«Με το που είπα ποιος άνθρωπος με έστειλε, με έβαλαν μέσα, μου έδωσαν τρόφιμα. Δεν έδιναν σε κανέναν άγνωστο τρόφιμα. Τη δεύτερη φορά που ζήτησα και πάλι τρόφιμα που χρειαζόμασταν, μου είπαν ότι δεν γίνεται να παίρνω έτσι πράγματα και πρέπει να δουλεύω. Μάλιστα το ωράριο που μου έβγαλαν είναι 11.30 με 19.00 χωρίς αμοιβή. Για να παίρνω τρόφιμα» πρόσθεσε ο πρώην εθελοντής.

Όπως ισχυρίστηκε ο πρώην εθελοντής, υπήρχαν μεγάλες ποσότητες από βρεφικά γάλατα και πάνες. «Αυτά που είχα φτιάξει εγώ ήταν τουλάχιστον 350 κουτιά. Δεν τα έδιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί εξαφανίζονταν οι πάνες. Εγώ γέμιζα το βράδυ την αποθήκη και το πρωί ήταν άδεια. Παρακολούθησα δύο βράδια τι γίνεται. Υπήρχε ένας φύλακας και έμπαινε μετά τις 11 τη νύχτα μέσα στην Κοινωνική Κουζίνα. Μετά έβγαζαν πράγματα έξω. Τα φόρτωναν σε τρίκυκλα και εξαφανίζονταν» σημείωσε μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πηγή: tlife.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή