Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

0
3

Ο Andrei Bilbie Argentis που ζει στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο. Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έχει στην κατοχή του 3.456 κινητά τηλέφωνα.

Στην πραγματικότητα, ο Andrei έχει πολύ περισσότερα τηλέφωνα αφού διαθέτει αρκετές χιλιάδες διπλά, ωστόσο αυτά δε μετριούνται για το ρεκόρ.

Με έναν αριθμό τόσο μεγάλο, θα περίμενε κανείς να ακούσει ότι ο Andrei άρχισε να συλλέγει κινητά τηλέφωνα πολλά χρόνια πριν. Παραδόξως, ξεκίνησε τη συλλογή του μόλις το 2018.

Η φωτογραφία που φιλοξενείται στο Γκίνες μαζί με τις πληροφορίες για το ρεκόρ δείχνει ένα δωμάτιο όπου ο Αντρέι μαζεύει τα τηλέφωνά του. Δύο από τους τοίχους είναι με ράφια γεμάτα με απίστευτα κινητά τηλέφωνα, αριθμημένα. Ζουμάροντας, ξεχωρίζουν αρκετές μονάδες Motorola Razr V3 σε διάφορα χρώματα. Ο τοίχος στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας φαίνεται να χωράει μερικά πρόσφατα Pixel στο δεύτερο ράφι, ενώ υπάρχουν αρκετά παλαιότερα μοντέλα iPhone στο ένατο ράφι του ίδιου τοίχου.

συλλογή κινητών Γκίνες, Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

Ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του ρεκόρ είναι ο Ekrem Karagüdekoğlu με 2.779 κινητά τηλέφωνα, με κομμάτι της συλλογής του να απεικονίζεται στην φωτογραφία πάνω.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ