Στιλιστικές συμβουλές: Τι να φορέσεις σε συνέντευξη για δουλειά για να πάρεις τη θέση!

0
4

Η συνέντευξη για δουλειά είναι από μόνη της μια εξαιρετικά αγχωτική συνθήκη και το στιλιστικό κομμάτι της μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα στρεσογόνο για σένα που ετοιμάζεσαι να κάνεις μία αλλαγή στην επαγγελματική σου ζωή. Σε αυτό που θέλεις να κάνεις focus είναι το πώς θα αναδείξεις με το καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου, την εμπειρία σου και την εργασιακή σου ηθική για να κατακτήσεις μια νέα θέση, όμως γνωρίζεις καλά πως οι πρώτες εντυπώσεις, ειδικότερα σε μια τέτοια περίπτωση, είναι σημαντικές και είναι λογικό να σε απασχολεί και το πολύ κλασικό ερώτημα:

Τι να φορέσω σε μία συνέντευξη για δουλειά;

Είναι πολλές οι τομές στις οποίες οφείλει να ισορροπεί ένα outfit για συνέντευξη για δουλεία. Πρώτων, οφείλει να είναι απόλυτα κομψό και ταυτόχρονα bussiness ready. Να μην είναι υπερβολικά αυστηρό, για να δείχνει την πιο ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα σου, αλλά φυσικά να μην είναι υπερβολικά casual. Να έχει την απαραίτητη πινελιά του προσωπικού σου στιλ, αλλά να μην είναι πολύ  «παιχνιδιάρικο». Αν αγχώθηκες διαβάζοντας αυτές τις λεπτές γραμμές, πάρε μία ανάσα. Έχουμε φροντίσει εμείς να διαβάσουμε το πίσω κείμενο από το στιλιστικό savoir vivre των συνεντεύξεων για δουλειά και έχουμε να σου προτείνουμε 5 outfits – κλειδιά, έτσι ώστε, το μόνο που θα χρειάζεται να σε απασχολεί, να είναι το πώς θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το styling, άστο σε μας!

Με αυτά τα 5 outfits κλειδιά θα διαπρέψεις σε μία συνέντευξη για δουλειά

Ουδέτερες αποχρώσεις

Αν και δεν θα διαφωνούσαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό με μία μικρή «ένεση» χρώματος σε ένα outfit για συνέντευξη για δουλειά, δεν βρίσκουμε τίποτα πιο κομψό από ένα vanilla girl σύνολο που να παίζει έξυπνα με διαφορετικούς τόνους του λευκού. Ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι και ένα πλεκτό ζιβάγκο αρκούν για να χτίσεις το τέλειο outfit για την περίσταση. Το παλτό ή και μία ιδιαίτερη ζώνη μπορεί να είναι εκείνη η λεπτομέρεια που θα βγάλει προς τα έξω το προσωπικό σου στιλ και θα κάνει τη διαφορά.

Denim σε συνέντευξη για δουλειά; Ω, ναι!

Φυσικά, και μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν σε συνέντευξη για δουλειά, αρκεί να είναι το κατάλληλο τζιν. Με ένα wide-legged τζιν ή ένα κλασικό boot cut συνδυασμένο με ένα ποιοτικό preppy style λευκό πουκάμισο είσαι ταυτόχρονα safe και κομψή, ενώ φαίνεσαι χαλαρή και σίγουρη για τον εαυτό σου.

Bussiness on the top, party at the bottom 

Μην φοβηθείς να “σπάσεις ένα κλασικό office look με ένα ανατρεπτικό παπούτσι όπως είναι οι καουμπόικες μπότες που είναι άλλωστε και ένα από τα πιο απροσδόκητα trends αυτής της άνοιξης. Θα αναδείξουν τη δημιουργηκότητα και τη φαντασία σου, χωρίς όμως να «κλέψουν» την προσοχή από την προσωπικότητά σου.

Λευκό T-shirt

Αυτό το staple κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το λευκό T-shirt μπορεί πραγματικά να σε «σώσει» σε μία συνέντευξη για δουλειά. Όσο formal κι αν είναι το σακάκι σου ή το κοστούμι σου, ένα λευκό t-shirt από μέσα, θα ρίξει τους τόνους και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο προσιτή.

Μην φοβηθείς τη φούστα

Ό,τι κι αν έχεις διαβάσει για τις φούστες και τις συνεντεύξεις για δουλειά, ξέχασέ το! Δηλαδή, οτιδήποτε αρνητικό. Είμαστε σίγουρες ότι ξέρεις να ξεχωρίσεις το κατάλληλο μήκος φούστας για μια επαγγελματική συνάντηση, συνεπώς μένει απλά να τη συνδυάσεις σωστά. Μία midi φούστα με ένα έξυπνο πλεκτό αμάνικο top είναι μια υπέροχη λύση για την μεταβατική εποχή που διανύουμε. Αν προτιμήσεις maxi φούστα, φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο minimal γίνεται και φυσικά, μην ξεχάσεις να συνδυάσεις με μπότες για το απόλυτα κομψό αποτέλεσμα.

Καλή σου επιτυχία!

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ