Στοχευμένη παρουσίαση της Αλοννήσου στο Βέλγιο

0
13
Alonissos Belgio

Σημαντικές προοπτικές για την ενίσχυση του Τουριστικού ρεύματος από το Βέλγιο προς την Αλόννησο προδιαγράφονται μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση  του προορισμού την Τρίτη 14 Νοεμβρίου που οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και το Δήμο Αλοννήσου με τη στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Consulting Remake.

Alonissos Belgio (2)

Η συγκεκριμένη συνέργεια έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες όπου σε καλαίσθητο μοντέρνο Ελληνικό εστιατόριο, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου, κυρία Κική Αναγνώστου, παρουσίασε το Τουριστικό προϊόν «Αλόννησος» με έμφαση σε πρωτότυπες και καθιερωμένες ειδικές μορφές Τουρισμού όπως ο περιπατητικός, καταδυτικός και γαστρονομικός Τουρισμός και οι υποβρύχιοι γάμοι καθώς και με προεκτάσεις στην οικολογία, μέσα από πρωτοβουλίες όπως η μείωση χρήσης της πλαστικής σακούλας και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του προορισμού.

Alonissos Belgio (3)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που συμμετείχαν πάνω από 30 έγκριτοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, δημοσιογράφοι, bloggers και στελέχη τηλεοπτικών παραγωγών, εντύπωση προκάλεσε video του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά που απηύθυνε χαιρετισμό, δηλώνοντας πιστός φίλος της Αλοννήσου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να «πάρουν γεύση» από τη γνήσια φιλοξενία του προορισμού, απολαμβάνοντας Ελληνικά εδέσματα και δοκιμάζοντας τον αυθεντικό τόνο Αλοννήσου. Στους συμμετέχοντες, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και εξέφρασαν την πρόθεση τους για συνεργασία και ανάδειξη του προορισμού με στόχο το περαιτέρω άνοιγμα στη Βέλγική αγορά, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό.Καταλυτικός ήταν ρόλος της διευθύντριας του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κυρίας Ελένης Σκαρβέλη, που με προσωπική της φροντίδα, διασφάλισε την μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση για τον προορισμό.

Alonissos Belgio (1)

«Η παρουσίαση στις Βρυξέλλες εντάσσεται σε σειρά στοχευμένων δράσεων του Δήμου για την έγκαιρη ανάδειξη του προορισμού σε καθιερωμένες αγορές με προοπτικές. Επόμενος σταθμός μας είναι το Άμστερνταμ την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, για επαφές με φορείς και επαγγελματίες – “κλειδιά” της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ολλανδίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ.Πέτρος Βαφίνης που συμμετείχε ενεργά στην παρουσίαση, συνομιλώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις των Βέλγων παρευρισκομένων.

 

 

ert

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ