Στραγγάλισε δύο από τα τρία του παιδιά και έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του-«Είδα τον δαίμονα»

0
0

Σοκαρισμένη η Ιταλία! Ένας 54χρονος Σικελός στραγγάλισε δύο από τα τρία του παιδιά και έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του. Όπως λένε συγγενείς του μακελάρη, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν πολύ θρήσκος.

Σε θρησκευτική σέχτα εικάζεται ότι ανήκε ο Σικελός Τζοβάνι Μπαρέκα, που συγκλόνισε την Ιταλία. Ο 54χρονος στραγγάλισε τους δύο γιους του, πέντε και δεκαέξι ετών, και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του!

Η μόνη η οποία σώθηκε, είναι η δεκαεπτάχρονη κόρη του, την οποία οι καραμπινιέροι βρήκαν μέσα στο σπίτι, στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

Σύμφωνα με ό,τι διαρρέεται μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Μπαρέκα είπε στους καραμπινιέρους ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα» και οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν ότι μπορεί να έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα.

Συγγενείς του δράστη, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι «το μόνο που ήξεραν, είναι ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι ήταν πολύ θρήσκος».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ALPHA:

Καραμπινιέροι και αστυνομικοί της περιοχής, έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πού έχει ταφεί το απανθρακωμένο πτώμα της συζύγου του δράστη και συνεχίζουν να ανακρίνουν γείτονες και συγγενείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή