Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα Συγκλόνισε η μητέρα θύματος τροχαίου – “Τα παπούτσια είναι ό,τι απέμεινε από το παιδί μου”!

Συγκλόνισε η μητέρα θύματος τροχαίου – “Τα παπούτσια είναι ό,τι απέμεινε από το παιδί μου”!

0
Συγκλόνισε η μητέρα θύματος τροχαίου – “Τα παπούτσια είναι ό,τι απέμεινε από το παιδί μου”!

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη των κατηγορουμένων για τον θάνατο του δασκάλου οδήγησης Γιώργου Ξυδάκη, σε τροχαίο, το 2018, εξαιτίας της έντασης που επικράτησε στη δικαστική αίθουσα.

Η τραγική μητέρα σε μία συγκλονιστική κίνηση, σύμφωνα με το cretalive έβγαλε από την τσάντα της, τα παπούτσια του νεκρού παιδιού της και κλαίγοντας φώναξε ” Αυτά είναι ό,τι μου απέμεινε”!…

Την ίδια ώρα, ένας εκ των κατηγορουμένων άρχισε να ουρλιάζει “είμαι αθώος” με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι έξω από τα δικαστήρια.

Στο εδώλιο κάθονται τέσσερις Κρητικοί – οι δύο αδέρφια – με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια και εγκατάλειψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου, δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να αναζητά την αλήθεια στο όνομα της δικαίωσης της μνήμης του 37χρονου.

Η οικογένεια του Γ. Ξυδάκη πιστεύει ότι υπήρξε εμπλοκή δεύτερου οχήματος και ότι το παιδί τους εγκαταλείφθηκε αβοήθητο στο χαντάκι.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν, ότι «στήθηκε» ένα σκηνικό από τους κατηγορούμενους ώστε να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους αναφορικά με την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνούνται κάθε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή