Συνάντηση του προεδρείου της SL 2 με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ

0
3

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Super League 2 με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιώργο Μπαντή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπράχο, η οποία διήρκησε περισσότερο από μια ώρα.
Οι κ.κ. Μαρτσούκος, Σταμούλης και Βουγίδης ενημέρωσαν τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Λίγκα και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αναστολή του Πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην αδιαφορία της ΕΡΤ Α.Ε. να προχωρήσει στην ανανέωση και συνέχιση του τηλεοπτικού συμβολαίου, βάσει του νόμου (αρθρ.25 παρ. 2α Ν4809/21 ), με αποτέλεσμα να αποστερούνται οι ομάδες ένα σημαντικό έσοδο και να θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των ποδοσφαιριστών.
Ο ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκε επίσης για την υφιστάμενη κατάσταση κατά την οποία η Super League 2 έλαβε την περυσινή αγωνιστική σεζόν κάτω του 5% από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αντί του 17% που προέβλεπε η αρχική ΚΥΑ (21/12/21 αρ. 620241 Κ.Υ.Α.), της οποίας ζητά την επαναφορά και πλήρη εφαρμογή.
Το προεδρείο της Super League 2 ζήτησε ουσιαστικά τη συνδρομή του ΠΣΑΠΠ στην υφιστάμενη κατάσταση, ώστε ως μια γροθιά ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και αρμόδιοι φορείς να βοηθήσουν προς την εξομάλυνση της κατάστασης και τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή