Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που «μαρτυρούν» την πλαστογραφία στην επιστολή προς τον πατέρα Αντώνιο

0
3

Την ώρα που η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε για ασελγείς τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο, επιμένει ότι είναι πλαστή η επιστολή, σύμφωνα με την οποία αναιρεί την καταγγελία, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο “φως” αποκαλυπτικά στοιχεία που… μαρτυρούν την πλαστογραφία.

Όλα -όπως αποκαλύπτει στο Live News ο αντιδήμαρχος Λάρισας- είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα. Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.

Τη νέα ανατροπή δεδομένων αναλύει με τους δικηγόρους που τον εκπροσωπούν και ο πατέρας Αντώνιος, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος τόσο ο ίδιος, όσο και η πρεσβυτέρα του, η κυρία Σταματία Γεωργαντή, που προχθές έσπευσε να δηλώσει δικαιωμένη.

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Λάρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης, καθώς εδώ και δεκαετίες ο Δήμος ονομάζεται Λαρισαίων και όχι Λάρισας, ενώ ο υπάλληλος που υπογράφει το έγγραφο δεν είναι υπαρκτό.

Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο.

Ο κος Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή