Τα νέα iPad Air και iPhone SE 2022 θα παρουσιαστούν στην «Peek Performance»

0
31
Τα νέα IPad Air και IPhone SE 2022 θα παρουσιαστούν στην «Peek Performance»

iPhone SE, Τα νέα iPad Air και iPhone SE 2022 θα παρουσιαστούν στην «Peek Performance»

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα μια διαδικτυακή εκδήλωση, την «Peek Performance», για τις 8 Μαρτίου, αλλά δεν προετοίμασε για το τι να περιμένουμε. Σύμφωνα με την 91mobiles, ωστόσο, μπορούμε να πιστεύουμε ότι το iPad Air επόμενης γενιάς και το φημολογούμενο iPhone SE (2022) θα είναι μεταξύ των συσκευών που θα ανακοινωθούν.

iPhone SE, Τα νέα iPad Air και iPhone SE 2022 θα παρουσιαστούν στην «Peek Performance»

Oι πληροφορίες προέρχονται από έναν από τους μεγαλύτερους ασιατικούς παρόχους, o οποίος έλαβε εικόνες προϊόντων κράτησης θέσης του υποτιθέμενου iPad Air και iPhone SE για φέτος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εταιρείες στέλνουν υλικό τύπου στους μεταφορείς, ώστε να μπορούν να προετοιμάσουν τις σελίδες προϊόντων.

iPhone SE, Τα νέα iPad Air και iPhone SE 2022 θα παρουσιαστούν στην «Peek Performance»

Όπως αναφέρει η πιο πρόσφατη φήμη, το νέο SE θα κοστίζει 100 $ λιγότερα από τον προκάτοχό της, που σημαίνει ότι 300 $ θα είναι η αρχική τιμή του. Aξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή θα διαθέτει το τελευταίο chip Apple A15 Bionic που θα τροφοδοτεί την τρέχουσα γενιά του iPhone 13.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ