ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

0
35
Silogos Goneon Glossas Skopelou (10)

Σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τους γονείς για την έλλειψη δασκάλων.

Εδώ και ένα μήνα με συνεχή επικοινωνία με την Πρωτοβάθμια η ενημέρωση που λάμβανα ήταν: Απο μέρα σε μέρα θα γίνουν προσλήψεις,αύριο μεθαύριο θα έχετε δασκάλους.Φτάσαμε μέσα Οκτώβρη και δεν έχει εμφανιστεί κανένας.Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου μιλάω μαζί τους και η απάντηση που πήρα ήταν απογοητευτική:Δεν έχουμε καμία εικόνα να σας δώσουμε,καμία ελπίδα είστε στο κενό.

Με λίγα λόγια στο ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Το Σχολείο μας έχει αριθμό 50 μαθητών ξεκινήσαμε με 3 δασκάλους,φεύγει ο ένας και μένουν μόνο 2.Πώς θα λειτουργήσει με 2 δασκάλους???

Έχουμε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες,έχουν το δικαίωμα και για Παράλληλη Στήριξη και Ειδικής Αγωγής έχουν και αυτά το δικαίωμα μάθησης,υπάρχουν μαθητές που με συμμετοχή σε διαγωνίσμους έχουν βραβευτεί.Ποίοι είναι αυτοί που τους στερούν την μάθηση???Γιατί δεν έχει βρεθεί λύση???

Γιατί αρνούνται οι δάσκαλοι να έρθουν στο νησί μας όταν τους το ανακοινώνουν????Γιατί δίνονται Οργανικές σε εκπαιδευτικούς που δεν εμφανίζονται καν στο σχολείο????ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…..Κάθε χρόνο και χειρότερα……. Είμαστε εδώ,μένουμε εδώ,στηρίζουμε το σχολείο μας,στηρίζουμε τα παιδιά μας,δεν τα παρατάμε,δεν παραδίνουμε τα όπλα,δεν φεύγουμε απο το νησί μας.Δεν θέλουμε να μας λυπούνται….ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ…. Η απόφαση που πήραμε όλοι ομόφωνα είναι ΑΠΟΧΗ για όσο χρειαστεί,στηρίζουμε την απόφαση δεν κάνουμε πίσω μέχρι να μας δώσουν άμμεσα λύση στο πρόβλημα…

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ…. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ