Άνοιξε το MyCar για ψηφιακή κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου aade.gr.mycar

0
14
Άνοιξε το MyCar για ψηφιακή κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου Aade.gr

Ενεργοποιήθηκε η η online εφαρμογή myCAR της ΑΑΔΕ που επιτρέπει την ηλεκτρονική “κατάθεση” πινακίδων ώστε οι φορολογούμενοι ενα μην χρειάζεται να προσέρχονται στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Στην πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έχετε τη δυνατότητα να
  • Θέσετε σε ψηφιακή ακινησία / κυκλοφορία το όχημά σας, καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του, χωρίς να πρέπει να επισκεφθείτε τη ΔΟΥ σας
  • Κατεβάσετε το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας και να λάβετε βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

Σημειώστε ότι η προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων στις ΔΟΥ λήγει την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2021.

Η σελίδα βρίσκεται στο www.aade.gr/mycar

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας τους και να θέτουν με ένα κλικ το αυτοκίνητό τους σε καθεστώς προσωρινής ακινησίας. Η ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας myCAR θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιοι ιδιοκτήτες δεν έχουν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας, κινούν τα οχήματα χωρίς ασφάλεια και ΚΤΕΟ ή τα κινούν παράνομα ενώ έχουν δηλώσει ακινησία και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβάλλει πρόστιμα.

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων αποφασίσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους μέσω της online εφαρμογής MyCAR το μόνο θα χρειάζεται να κάνουν θα είναι να τις αφαιρέσουν από το όχημα και να τις κρατήσουν σπίτι τους.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ