Αποκτήστε δωρεάν το Torchlight II [Epic Games Store]

0
26
Αποκτήστε δωρεάν το Torchlight II [Epic Games Store]


Περάσαμε πλέον στους τελευταίους δύο δωρεάν τίτλους της χρονιάς από το Epic Games Store με το Torchlight II. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι αύριο στις 18:00 από το κατάστημα της Epic, οπότε για να το αποκτήσετε πρέπει να μπείτε εδώ.

Το Torchlight II είναι ένα βραβευμένο παιχνίδι action RPG, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 για Windows PC και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών class, κάθε μία με τις δικές της δυνατότητες αλλά και αδυναμίες.

Αποκτήστε δωρεάν το Torchlight II [Epic Games Store]

Αν και πρόκειται για random dungeons, το Torchlight II μπορεί να σας προσφέρει πολλές ώρες ποιοτικού gameplay, ακόμα και 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Μη ξεχνάμε ότι αύριο, 31 Δεκεμβρίου, έρχεται το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι από το Epic Games Store, το οποίο ελπίζουμε να ολοκληρώσει αυτά τα 15 παιχνίδια με έναν μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ