Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Xiaomi Mi 11

0
32
Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 camera bump

Το πρώτο smartphone με τον Snapdragon 888 είναι το Xiaomi Mi 11, ανακοινώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μέσα στη χρονιά. Το Mi 11 έχει τριπλή κάμερα και συγκεκριμένα με αισθητήρες 108 Megapixel (HMX, 1/1.33”, 7P lens, 1.6 microns 4in1, OIS optical image stabilization), 13 Megapixel ultra-wide-angle (123°) και 5 Megapixel macro. Η selfie κάμερα είναι 20 Megapixel.

Πέραν βέβαια των εντυπωσιακών νυχτερινών λήψεων, το Xiaomi Mi 11 έρχεται με οθόνη 6,81 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση WQHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz και LPDDR5 μνήμη RAM.

Ας δούμε όμως σε αυτό εδώ το άρθρο “τι ψάρια πιάνει” η κάμερα του αναμενόμενου Mi 11. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι παρόμοιες φωτογραφίες θα τραβάτε και εσείς αν το αποκτήσετε όμως μέσα από αυτές παρουσιάζονται οι δυνατότητες του νέου smartphone.

Δείτε τα δείγματα των φωτογραφιών και πείτε μας γνώμη.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ