Δε χρειάζεται να αυξηθεί η τιμή του Xbox Game Pass, σύμφωνα με τον Phil Spencer

0
25
Δε χρειάζεται να αυξηθεί η τιμή του Xbox Game Pass, σύμφωνα με τον Phil Spencer

Αν και κάποιοι αναρωτιούνται για πόσο θα διαρκέσει η τρέχουσα τιμή του Xbox Game Pass, ο Phil Spencer ξεκαθαρίζει πως δε χρειάζεται να αυξηθεί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Dropped Frames το μεγάλο αφεντικό του τμήματος του Xbox ήταν σαφείς, καθώς φαίνεται πως η εταιρεία δεν έχει κανένα σχέδιο να αυξήσει την τιμή της συνδρομής.

Συγκεκριμένα, ο Phil Spencer δήλωσε:

Θα είμαι ειλικρινής, υπάρχουν κάποιες ομάδες ανάπτυξης που έχουν κάποιες ανησυχίες για το Xbox Game Pass και έχω συζητήσεις με όλους αυτούς που με ρωτάνε ποιος είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας. Πολλές φορές μας ρωτάνε αν αυτή η τιμή είναι μία τιμή για να βάλουμε παίκτες στο οικοσύστημα και μετά να αυξήσουμε την τιμή.

Λέω λοιπόν δεν υπάρχει κανένα πλάνο για αύξηση τιμής της υπηρεσίας. Μας αρέσει η αξία που έχει αυτή τη στιγμή το Xbox Game Pass και ως επιχειρηματικό μοντέλο είναι απολύτως βιώσιμο έτσι όπως είναι και το εννοώ.

Κάποιοι καταναλωτές ανησυχούσαν για πιθανή αύξηση τιμής, μετά από το υπέρογκο ποσό των 7,5 δισεκατομμυρίων που δαπάνησε η Microsoft για την αγορά της Bethesda. Όμως, ο Phil Spencer φαίνεται ξεκάθαρος και σίγουρος για τις τιμές της υπηρεσίας, κάτι που θα πρέπει να δούμε αν μελλοντικά παραμείνει ή αν τελικά όντως έχουν δίκιο όσοι ανησυχούν.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ