Εκτός όλες οι υπηρεσίες της Google, YouTube, Gmail, Play Store κ.α. [update]

0
34
Εκτός όλες οι υπηρεσίες της Google, YouTube, Gmail, Play Store κ.α

Εκτός όλες οι υπηρεσίες της Google, YouTube, Gmail, Play Store κ.α.

Όλες οι υπηρεσίες της Google, όπως YouTube, Gmail, Play Store, G Suite και Χάρτες είναι εκτός λειτουργίας. Αρχικά είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα μόνο στο YT, όμως το πρόβλημα φαίνεται να είναι γενικό σε όλες τις υπηρεσίες της Google, τόσο στις web εκδόσεις όσο και στις εφαρμογές για smartphones.

To πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει ολόκληρη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν προβλήματα σε όλες της υπηρεσίες της Google, ακόμα και στους λογαριασμούς των χρηστών. Επίσης, δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση από την εταιρεία, οπότε δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το λόγο.

Update 14:40 – Φαίνεται πως επανήλθαν όλες οι υπηρεσίες. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Google για το θέμα.

Update – Σε ανώνυμη λειτουργία στον chrome όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν. Αν κάνετε όμως sign-in τότε πάλι δε λειτουργεί καμία υπηρεσία. Μάλλον πρόκειται για πρόβλημα του Google Account που επηρεάζει όλες τις υπηρεσίες.

Πριν λίγα λεπτά ήρθαν οι πρώτες αναφορές από τους αναγνώστες της μεγάλης κοινότητας τεχνολογίας του Techblog για πρόβλημα στο YouTube, ενώ αργότερα ξεκίνησαν οι αναφορές για Gmail, Play Store, αλλά και Photos και Google Account. Προς το παρόν φαίνεται πως το πρόβλημα είναι σε όλες τις συσκευές και σε όλες τις πλατφόρμες και δεν αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις.

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ