Η ARM ανακοίνωσε νέο επεξεργαστή Cortex-A78C για laptop

0
34
Η ARM ανακοίνωσε νέο επεξεργαστή Cortex A78C για Laptop

Η ARM ανακοίνωσε το νέο της επεξεργαστή Cortex-A78C, ο οποίος υπόσχεται να φέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στα ARM-based laptop. Ο νέος επεξεργαστής επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση έως και 8 big CPU cores, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις σε απαιτητικά σενάρια εργασίας.

Ο νέος Cortex-A78C έρχεται με αυξημένη L3 cache, η οποία φτάνει πλέον στα 8MB, από τα 4MB της αρχικής έκδοσης. Επίσης, ο συνδυασμός με Mali GPU μπορεί να προσφέρει gaming επιδόσεις που διαρκούν όλη μέρα. Ειδικότερα, η Mali-G78 GPU μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες επιδόσεις γραφικών και την κατάλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, για πιο απαιτητικό gaming με όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία μπορεί να επιτευχθεί.

Η ARM ανακοίνωσε νέο επεξεργαστή Cortex-A78C για laptop

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του Cortec-A78C είναι η ασφάλεια, καθώς προσφέρει συνεχείς ενημερώσεις για τα δεδομένα αλλά και την ασφάλεια της συσκευής. Μέσω του συστήματος Pointer Authentication ελαχιστοποιείται η επιφάνεια οποιασδήποτε κακόβουλης επίθεσης, ώστε τα δεδομένα να διατηρούνται ασφαλή. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν σε ποια SoC θα δούμε μελλοντικά τον νέο επεξεργαστή, αν και περιμένουμε να το δούμε στο επόμενης γενιάς Snapdragon 8cx για Windows laptop.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ