Η Samsung θα παρουσιάσει νέους αισθητήρες ISOCELL, έρχονται τα 200MP;

0
24
Η Samsung θα παρουσιάσει νέους αισθητήρες ISOCELL, έρχονται τα 200MP;

Η Samsung θα παρουσιάσει νέους αισθητήρες ISOCELL, έρχονται τα 200MP

Όπως κάθε χρόνο, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει νέους αισθητήρες ISOCELL, όμως αυτή τη φορά θα έρθουν αρκετά καινοτόμα προϊόντα. Τις πληροφορίες μας φέρνει ο γνωστός leakster Ice Universe, ο οποίος μάλιστα σημειώνει πως έρχονται σύντομα και τα 200MP σε κάμερα για smartphone.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, όμως και μόνο το γεγονός ότι η εταιρεία θα έχει από φέτος αισθητήρα έτοιμο στα 200MP ίσως μας δείχνει στοιχεία για το που κινείται η τεχνολογία ISOCELL. Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι στόχος της Samsung είναι να φέρει κάποια στιγμή στο μέλλον αισθητήρα των 600MP, όταν βέβαια δε θα απαιτεί… ολόκληρη την πλάτη του smartphone.

Βέβαια, το ότι θα ανακοινωθεί ή/και θα μπει σε μαζική παραγωγή το 2021 δε σημαίνει ότι θα δούμε το νέο ISOCELL των 200MP σε κάποιο smartphone φέτος. Η Samsung συνεχίζει να εξελίσσει τους αισθητήρες της και δίνει πίεση στις υπόλοιπες εταιρείες, ενώ όπως είδαμε η τεχνολογία της κρύβεται σε ναυαρχίδες άλλων εταιρειών, όπως της Xiaomi.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ